تحولات منطقه

سیدجواد حسینی گفت: براساس برآوردهای جمعیتی با روند کنونی، ایران در سال ۱۴۳۰ به یکی از سالمندترین کشورهای دنیا تبدیل خواهد شد.

ایران در ۱۴۳۰ یکی از سالمندترین کشورهای دنیا خواهد بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سیدجواد حسینی در نشست تخصصی کشوری دبیرخانه شورای ملی سالمندان در اصفهان اظهار کرد: ساختار شورا و قانون پشتیبانی از سالمندان به عنوان یکی از اقدامات و اولویت های مهم در دستور کار این سازمان قرار دارد.

وی افزود: بر این اساس باید تلاش شود تا اقدامات اولیه در راستای لایحه «قانون حمایت از سالمندان» که با نگاه کارشناسی و تخصصی تنظیم و تدوین شده است، در دستور کار قرار گیرد.
وی با تاکید بر رصد وضعیت سالمندان در کشور گفت: باید نیازها، بیماری ها، میزان معلولیت، وضعیت بیمه و دیگر مسائل سالمندان با دقت شناسایی شود.

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: باید براساس پیمایش ملی از سوی یک مرجع ذیصلاح و همچنین ایجاد بانک سالمندان و سامانه جامع سالمندی به بررسی وضعیت سالمندان در کشور پرداخته شود.

حسینی با اشاره به جمعیت ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری سالمند در کشور گفت: توانمندسازی سالمندان و جامعه پیرامون آن ها در ۲ بخش «آموزش فرد سالمند» و «سالمندیاری» در دستور کار قرار دارد.

وی، همچنین بر دسترس پذیر کردن محیط جامعه برای سالمندان در قالب مناسب سازی تاکید کرد و گفت: برای این مهم می توان از ظرفیت محله ها در موضوع سالمندیاری با عنوان «بهزیست محله» بهره برد.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان نیز گفت: در زمینه جمعیت سالمندی با یک ابر چالش در کشور مواجه هستیم‌ که می تواند بخش های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را درگیر کند.

مژگان رضازاده رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان افزود: در موضوع سالمندی در ۲ بخش درون سازمانی و برون سازمانی با مشکل مواجهیم‌ که بخشی از آن به ساختار مدیریتی،‌ مدیریت اطلاعات و نظام راهبری مربوط می شود.

وی از جمله این مشکلات را نبود حساسیت در استان ها برای برگزاری بموقع جلسات شورای سالمندی و همچنین همپوشانی فعالیت های دبیرخانه سالمندی و توانبخشی بهزیستی دانست.

ناصر چاوشی، مدیرکل بهزیستی اصفهان نیز گفت: اصفهان از سال ۹۷ به عنوان شهر دوستدار سالمند انتخاب شده و در هشت محور از جمله احترام، مشارکت اجتماعی، مسکن، مناسب سازی اماکن و حمل و نقل در حال فعالیت است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.